Shokuese: Ja si e dhunojnë këtë fëmijë në kopshtë!

Dhuna mbi fëmijet sa vjen e shtohet. Por kur ato identifikohen dhe postohen në rrjetet sociale, marrin një reagim tepër të madh. Jo vetëm në Shqipëri ka raste të tilla, kujtojmë rastin e Anjeza Shabanit e cila vuri dorë mbi një fëmijë 3 vjeçar në kopshtin e saj të palegalizuar në të cilin ajo ishte administratore.
Një rast i ngjashëm ka ndodhur në Lima, kryeqytetin e Perusë, ku një nënë godet djalin e saj 3 vjeçar pa mëshirë për shkak se humbi një celular. Ajo u rregjistrua me celular, teksa rrihte djalin e saj 3 vjeçar në një market, për shkak se kishte humbur telefonin. Videoja po bën xhiro në rrjetet sociale. Nga video duket qartë që as lotët dhe të bërtiturat e fëmijës nuk e ndalojnë atë të mos vërë më dorë mbi të. Kur populli ynë u ngrit kundra Anjezës që rrahu fëmijën e dikujt tjetër, mendoni se kjo gjë i jep të drejtë kësaj nëne të rrahë fëmijën e saj?

Nëna e identifikuar është Lucy Flor Mendoza Alarcon, 31 vjeç dhe u denoncua nga ish-i i saj, i cili tashmë kërkon kujdestarinë e djalit, sipas tij dhe fjalëve të fqinjëve, gruaja e rrihte djalin vazhdimisht që nga momenti kur ishte ndarë me babain e tij.Screenshot_3