SHOKUESE/ E konsumoni këtë lloj djathi? Pasi të shikoni këtë video nuk do ta hani kurrë (Video)

ME SIGURI EDHE JU E KENI PËRDORUR TË PAKTËN NJË HERË KËTË LLOJ DJATHI PËR TË BËRË TOSTIN APO SANDUICIN.

Por nga sot e tutje, pasi të shikon edhe këtë video, duhet të bindeni që ta nxirrni nga mendja, dhe jashtë frigoriferit tuaj.

Teksa në këtë video është bërë një eksperiment, ku atij i është afruar flaka, ai jo vetëm që nuk filloi të shkrihej, por mbeti i ngurtë dhe filloi të merrte ngjyrë të zezë, njësoj si një një copë plastike!