Shokuese: Aktorja konsumon drogë para kamerave (VIDEO)

b_1480409386-9299809Britania e Madhe dhe mbarë fansat e aktores britanike kanë mbetur të shokuar. Aktorja 21-vjeçare pa hezitim para kamerave ka konsumuar substanca narkotike. Madje, Olivia Bentley ka pohuar se edhe pse po xhirojnë kamerat televizive kjo nuk shkakton probleme. Ndërkaq, prodhuesit e serialit ku paraqitet Benltey, Channel 4 ka bërë të ditur se do të marrë masa drastike ndaj aktores dhe pritet që ajo të mos paraqitet më në “Mic Series”.