Shokuese! 25-vjeçarja shqiptare me tre të dashur mbetet shtatzënë

Një 25-vjeçare e cila mbante tre lidhje në të njëjtën kohë ka mbetur shtatzënë.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show”, vajza është ndarë nga 2 të dashurit korçarë dhe ka shkuar tek 29-vjeçari në Pogradec duke i thënë se e ka me të fëmijën.

Gazetarja raporton se 25-vjeçarja mund të ketë qenë në gjendje të dehur dhe kjo mund të jetë një arsye se përse nuk di se me kë ka fëmijën.

“Një 25-vjeçare e cila mbante tre lidhje në të njëjtën kohë, një në Pogradec, 29 vjeç dhe dy në Korçë, ka mbetur shtatzënë dhe nuk di se me kë e ka. Ajo është ndarë nga dy djemt nga Korça dhe ka shkuar tek 29-vjeçari në Pogradec duke i thënë se e ka fëmijën me të. Vajza mund të ketë qenë edhe në gjendje të dehur dhe nuk e mban mend”, tha gazetarja.