Shokon 43 vjeçari: Pas 8 vitesh martesë gruaja dëshiron të dalë me meshkuj tjerë pasi unë…

Një burrë 43 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se pas 8 vjet martesë, ka filluar të vishet si femër dhe gruaja e ka zbuluar.
Ai thotë se tani gruaja e tij i blen rroba të femra dhe i ka thënë se dëshiron të dalë me meshkuj tjerë.
Rrëfimi i tij i plotë:
Gruaja ime gjeti rroba të femrave në garderobën time dhe mendoi se unë kam aferë me dikë tjetër.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim