Shokohet policia nga ajo që gjeti në frigoriferin e të arrestuarit (FOTO)

Një burrë nga Indonezia, i cili mbante 5 frigoriferë në shtëpi ka traumatizuar policinë, pasi mbante të ngrirë 657 pangolins.

Pangolins janë shumë të njohur në Azi, pasi mishi i tyre përdoret si ilaç. Burri ka këmbëngulur se kafshët nuk ishin të tij, por të një mikut të tij. Pangolins gjendet vetëm në Afrikë dhe Azi dhe banorët e përdorin mishin e tij si ilaç.

Gjithashtu është një kafshë në rrezik zhdukjeje, ndaj edhe burri ka marrë një dënim prej 5 vitesh burg dhe një gjobë në një shumë të konsiderueshme.