Shokohen Pushuesit, Shikoni cfarë Peshkaqeni kapet në Durrës (Video)

Durrës është kapur një peshkaqen që peshon 480 kilogramë dhe është 4.5 metra i gjatë. Sipas peshkatarit që e ka kapur, ky peshkaqen u kap në 160 metra në thellësi.
Por peshkaqeni nuk ju ka ardhur vetëm në rrjetë, bashkë me të në rrjetën e peshkatarëve kanë përfunduar edhe të vegjlit e tij.
Kapet peshkaqeni tjetër në Durrës i cili peshon 480 kilogramë dhe është 4.5 metra i gjatë. Ky peshkaqen u kap dje, ndërsa sot e kemi sjellë në port.” Ndiqni videon më poshtë :

Video Link