Shokohen plazhistët në Dhërmi, nuk janë larë kurrë më parë afër një kafshe të tillë (Foto)

Screenshot_191 (1)Dhërmiu është një nga destinacionet më të preferuara për të kaluar disa ditë bukura plazhi, jo vetëm për ujin e pastër, por edhe për aktivitet e ndryshme që krijohen sidomos për të rinjtë. Mirëpo disa plazhistë ditën e sotme janë shokuar, kur vunë re se kush po lahej bashkë me ta. Një gomar gjendej shumë afër tyre dhe dukej se po bënte qejfin e vet.

Disa kanë nxjerrë telefonat dhe kanë filluar të filmojnë, ndërsa disa të tjerë kanë vazhduar në qetësi, fundja edhe gomari kishte vapë dhe deti ishte i madh kishte vend për të gjithë.Screenshot_191