Shofer Më Të Mirë Se Besoj Që Keni Parë Ndonjëherë [video]

31Shofer me te mire se ky se besoj qe keni pare ndonjehere, vertet eshte shume interesante se cfar ben ky njeri por shiko dhe vet e bindu…