Shkurte Fejza qanë me lotë në kamerë te fsheht (Video)


Nje Kamer e Fshehur Ne Maqedoni e Quajtur ‘BUSTED’ Nga Televizjoni ALSAT-M , Emiljano Gorica Udhëheqes i Emisjonit Beht Si i Sëmur Dhe Tregon Rrëfim Te Dhimbshëm Për Veten , Dhe Ai Kerkon Te Martohet Me Gresen Vajzen e Shkurtes.