Shkup: Përleshje më armë afër “Bit Pazarit”

bit-pazar-Një përleshje e armatosur i ka shqetësuar mbrëmë banorët rreth “Bit Pazarit” në Shkup. Policia menjëherë ka dal në vendin e ngjarjes, me çrast ka gjetur vetëm një gëzhojë. Siç njoftojnë në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), mbrëmë rreth orës 19.00, deri tek përleshja ndërmjet dy grupeve kishte ardhur në momentin kur ato po tejkaloheshin, me veturat e tipit “BMW” dhe Mercedes”. Sipas policisë, në veturën BMW gjendeshin 28-vjecari Е.К. dhe 20-vjecari A.H., ndërkohë që identiteti i personave që ishin në “Mercedes” akoma nuk dihet.