Shkuan të shpëtojnë qenushin, u shokuan çfarë gjetën (Video)

p>Njerëzit kishin dëgjuar zhurma dhe me këtë rast kishin njoftuar ekipin e shpëtimit.
Kur ekipi kishte arritur në vend, fillimisht kanë menduar se do të gjejnë ndonjë qenush apo kotele, mirëpo ata u shokuan çfarë gjetën, transmeton lajmi.net
Disa qenush të ngujuar brenda një thesi, ndërsa dy prej tyre kishin dalë jashtë dhe qëndronin pranë thesit. Trupi i tyre ishte i ftohtë, madje ekipi i shpëtimit ishte çuditur se si po merrnin ende frymë.
Ishin të sapolindur, prandaj edhe shpejtuan që t’i merrnin në ‘shtëpi.’
Ata më pas i morën dhe i rritën. Se si u bënë ata pas një kohe,
shikoni videon më poshtë.

QENUSHI