Shkuan për t’u bërë të bukura, po kur panë veten në pasqyrë ulëritën me sa kishin në kokë

Dihet që femrat shkojnë tek mjekët plastik, për t’u bërë t’u ndier më të bukura dhe për të hequr komplekset që kanë. Por rastet e këtyre femrave që ne po sjellim janë një dështim i plotë i kirurgjisë plastike.

Femrat që i kanë kryer nuk njihen më, ose e thënë më saktë janë bërë aq të shëmtuara sa nuk shihen më me sy. E, ndërsa për femrat në fjalë mund të themi se kur kanë parë veten në pasqyrë duhet të kenë bërtitur me sa kanë pasur në kokë.