Shkruesja më e shpejtë në botë

dsgsdg-1Keni menduar ndonjëherë të thyeni rekordin Guinnes për të shkruarit e shpejt? Pradhata e ka bërë. Ajo jo vetëm që e mendoi, por edhe e realizoi, Emri i saj është Spoorthi Pradhata. Ajo ka shkruar numrat nga 1 deri në 132 për një minut dhe e mban rekordin të shkruarit shpejt, si dhe ka marr çmim nga qendra e gjenive të matematikës.