Shkrimtari marrosi jetimen dhe i zhvati partë, sherr në ‘Shihemi në gjyq’

Historia e dashurisë që çuditi gjithë shqiptarët dhe që është përfolur në shumë media në vend.

Këtë herë Amadeo me profesion shkrimtar dhe Lumturia i janë drejtuar emisionit Shihermi në gjyq.

Ato kanë pasur një marrëdhënie dashurie e cila filloi nga Facebook. Përveç zemrës Lulturia pohon se i ka dhënë dhe nëj shumë të konsiderueshme parashë.

Pas kësaj ata u ndanë. Amadeo është lidhur me një vajzaë 20 vjeçare studente deh jetime, e cila thuhet se ka shfrytëzuar paratë. Lumturia gjithashtu e rritur jetime kërkon ti kthehet shuma e parave. Nuk dihet se si do të përfundojë historia e tyre.