Shkrimi i vogëlushit që përloti mësuesen: O Zot, më bëj televizor

Në një shkollë, iu kërkua fëmijëve të shkruajnë për ato gjëra që duan më së shumti, dhe dëshirat që do të donin t’u plotësoheshin nga Zoti, dhe kështu fëmijët nisen të shkruajnë për to, por në kur mësuesja i lexoi në shtëpi ishte njëra që e bëri të qajë.
Një ese e shkruar nga në djalë i vogël e emocionoi shumë atë i, dhe kur burri i saj e pa në atë gjendje e pyeti:
“Çfarë ka ndodhur?” Ajo u përgjigj: “Lexo këtë, është një nga esetë e nxënësve të shkollës sime”.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim