Shkon tek parukierja me flokët si shkurre, transformimi që pëson është i paparë

Shkon tek parukierja me flokët si shkurre, transformimi që pëson është i paparë
Kayley Olsson është një parukiere 20 vjeçare, e cila ka nisur në moshë të vogël profesionin e saj dhe përgjithësisht, klientela e vajzës së re, janë studentet.

Mes tyre, në një ditë normale pune i është paraqitur edhe një studente, e cila kishte rënë në depresion.

Bëhet fjalë për 15-vjeçaren nga Waterloo, flokët e së cilës ishin bërë si lesh dhe e vetmja gjë që vajza-kliente donte, ishte të priste gjithë flokët, pa e marrë parasysh se si do të dukej.

Adoleshentja shkoi për t’i prerë flokët, por Olsson nuk pranoi ta bënte këtë. Në vend të kësaj, Olsson kaloi 13 orë gjatë dy ditëve duke rregulluar flokët e adoleshentes dhe rezultati ishte fantastik. Shikojeni më poshtë.

Picture: Facebook/ Kayley Olsson
16-year-old girl with depression gets amazing hair transformation

Picture: Facebook/ Kayley Olsson
16-year-old girl with depression gets amazing hair transformation

Picture: Facebook/ Kayley Olsson
16-year-old girl with depression gets amazing hair transformation