Shkon të marrë notën e provimit, studentja e drejtësisë “shqyen sytë” nga ajo që bën kolegia e saj

Një studente në fakultetin e drejtësisë në Tiranë ka shqyer sytë dhe është habitur pa masë nga ajo që ka parë teksa po priste të merrte notën e një prej provimeve që kishte dhënë në sezon.

Profesori i tyre nuk kishte ardhur ende, ndaj vajza dhe mikeshat e saj u detyruan të uleshin në një kafe pranë fakultetit. Pranë tyre u ka rënë në sy një çift, vajzë dhe djalë, të cilët po bisedonin dhe njëkohësisht po konsumonin nga një pije freskuese.

Djali ishte tepër i qetë, ndërsa veprimi i vajzës, e cila diskutonte me të, i bëri të rejat të shqyenin sytë. Ajo kishte ngritur këmbët mbi tavolinë, pikërisht aty ku mbante gotën e lëngut që po konsumonte.

Një veprim i tillë iu është dukur jo vetëm i pahijshëm, por edhe vulgar për një vajzë të moshës së saj dhe me edukimin e saj. E në fund të fundit nuk është aspak etik një veprim i tillë, për më tepër kur bëhet në një ambient publik.