Shkon të hedhë naftë, ngel pa mend nga skena që i zënë sytë në karburant

Një qytetar nga Peja shkoi të furnizonte makinën e tij pranë një pike karburanti, por ngeli pa mend nga skena që i zunë sytë.
Ai pa se si një vajzë e re bukuroshe e cila duhet të ishte ndonjë nga pjesëtaret e stafit të marketit të vogël po lantë xhamat. Por ndërkohë njëri nga punëtorët që furnizonte automjetet, ishte afruar nga pas dhe po e vëzhgonte.

Natyrisht hiret e vajzës janë për tu admiruar, por sigurisht një veprim i tillë nga ana e këtoj djali në mes të njerëzve nuk është i duhuri…