Shkon për të ngrënë bashkë me djalin e saj 3 vjeç,por çfare sheh ne ushqimin e saj ajo do te shokoheni…!!


Një surprizë mjaft e pështirë ajo që ka gjetur Annah Sophia Stevenson, nga Zelanda e re në sanduiçin e saj. Gruaja kishte shkuar së bashku me djalin e saj 3 vjeç për të ngrinë në një nga pikat e McDonalds, ku ajo porositi sanduiçin e tyre të famshëm. Pas kafshatës së parë ajo vuri re se diçka nuk po shkonte ashtu siç duhej. “Dëgjova diçka të kërciste në gojën time. Menjëherë vrapova për në tualetin e lokalit dhe vura re se nxora nga goja një bubuzhel”, tha ajo. Më pas gruaja vazhdoi të mos ndjehesh mirë nga ajo që i ndodhi dhe mbi të gjitha kur në dhëmbët e saj vazhdonin ende të kishin mbetur disa pjesë të insekteve. “U ndjeva e dhunuar, tramatizuar dhe e neveritur nga ajo që më ndodhi”, vazhdoi të shprehesh Annah për Daily Mail. Më pas ajo ka postuar në rrjetin e saj social Facebook foto të ushqimit me bubuzhel duke dashur të denoncojë incidentin e pakëndshëm që i ndodhi në McDonalds./noa.al/
r1

r2