Shkon në restorant si i pastrehë, e dëbojnë. Më pas rikthehet me Ferrari (Video)

ferrari_4793Kjo video është një eksperiment social qe tregon se si trajtohen te varfrit dhe te pastrehët. Një djalë i ri, vishet si lypës dhe kërkon ushqim ne një restorant. Atë e refuzojnë dhe kërkojnë ta largojnë nga lokali. Pas disa orësh ai, lypësi, rikthehet serish por kësaj radhe i veshur mire dhe me një Ferrari. Te gjithë e presin shume mire dhe tregohen te gatshëm t’i sherbejne me çdo gjë te mundshme. Djali i nevrikosur nga ajo qe ndodhi i thotë se nuk i pëlqen mënyra si stafi i restorantit i trajton njerëzit dhe kështu largohet.