Shkoi t’i dërgonte ish- gruas ilaçet e vajzës, dhe… ajo që pa në shtëpi do t’ju prekë zemrën

Një histori mjaft prekëse është bërë virale shumë shpejt ditën e sotme në internet. Bëhet fjalë për një burrë i cili nga një kërkesë e ish- gruas ështëpërballur me një situatë mjaft të trishtë.

Një burrë ka shpërndarë në Facebook një përvojë që ka shkaktuar admirim dhe është një shembull i madh për njerëzit e divorcuar.
Kur ish-gruaja e tij e pyeti për të blerë ilaçet e nevojshme për fëmijën, ai nuk hezitoi për ta bërë këtë. Babai i ri hyri në shtëpinë e nënës së vajzës së tij dhe ishte gati për të dërguar ilaçet në frigorifer, kur papritmas ai pa diçka që i theu zemrën menjëherë.

Ai nuk hezitoi për të dalë dhe për ta zgjidhur problemin. Rezulton se frigoriferi ishte krejtësisht bosh, me përjashtim të një shishe me ujë dhe një ushqimi për fëmijë.
Menjëherë u zhvendos nga skena, pasi edhe pse është ndarë nga nëna e vajzës së tij, ai e respekton shumë dhe ruan kujtimet e marrëdhënies së tyre me dashuri. Kështu që ai vendosi të shkojë në supermarket dhe të blinte ushqime.

Pastaj ai vendosi të shkruante një postim në Facebook për të ndarë përvojën dhe për t’i bërë disa njerëz që mund të kenë kaluar nëpër situate të ngjashme, të reflektojnë.

Ish-gruaja ime është shumë punëtore, dita e saj është shumë e vështirë dhe e ngarkuar dhe kjo është tepër për një nënë, e cila duhet dhe të kujdeset për vajzën tonë të vogël. Ajo merr përsipër të paguajë qiranë, energjinë elektrike, ujin, telefoninë, ndër të tjera. Sot më pyeti nëse mund ta ndihmoja t’i blija ilaçe vajzës tonë dhe e bëra me kënaqësi. Unë gjithashtu vendosa për tu siguruar që ata kanë ushqim të mjaftueshëm për një jetë të mirë javët e ardhshme pasi edhe pse nuk jemi më afër së bashku nuk do të thotë që unë nuk do kujdesem apo të mos shqetësohem për të.

Unë e di se në qoftë se ajo është e lumtur vajza ime do të jetë shumë më e lumtur dhe kjo është ajo që më mban të qetë. Është koha për të reflektuar dhe secili nga në të marrë përgjegjësitë që na takojnë”, shkroi ai në profilin e tij në Facebook.
Ky sigurisht që është një gjest shembullor. Kjo vajzë është shumë me fat që ka një baba të tillë fisnik.