Shkoi në spital sepse kishte dhimbje barku, nuk do besoni çfarë i gjetën në stomak (video)

stomak
Minati Mondal, grua 51 vjeçare e lindur në Kolkata, Indi, kishte filluar të ketë dhimbje të tmerrshme në stomak për 2 muaj.
Ajo kishte shkuar në spital dhe skanimet e ndryshme kishin zbuluar se ajo kishte gurë tëmthi.
Gjatë operimit doktorët ishin tronditur kur i kishin gjetur 12,000 gurë brenda stomakut të saj.
Ky ndoshta është rekordi i ri botëror i gurëve në stomak, mostrat e të cilëve mund të mbahen në Londër.
Këta gurë janë në formë të topave dhe janë të përbërë nga kolestoroli dhe kripa që formohen në fishkën e tëmthit.
Kur ato fillojnë ta bllokojnë fishkën krijohet një dhimbje e madhe dhe marramendje e cila mund të ju shpie në ndonjë infeksion fatal.