Shkodrani i përgjigjet Berishës, kap pushkën dhe bën vrasjen e parë (Video)


Sali Berisha ishte sot në qendër të vëmendjes për shkak të një deklaratë të madhe. Po, po e tillë ishte dhe këtë e vërtetoi dita e sotme, kritika, ironi, meme, por ka patur edhe nga ata që e kanë mbështetur. “Shqiptarë kapni armët, armatosuni për tu mbrojtur nga bandat e krimit”, kanë qenë këto fjalët e Berishës që morën dhenë. Shumë prej njerëzve i kanë marrë seriozisht, njëri prej tyre është edhe një shkodran.

Në një fshat të Shkodrës i riu kap pushkën dhe shkakton “viktimën” e parë. Ai qëllon drejt e në shenjë pa iu dridhur duart, një plumb që ka rezultuar fatal për gjelin që ndodhej mes pulave.

Eh mor Berishë sa peshë paska patur fjala jote, ende pa kaluar një ditë shqiptarët të mbështetën, tani të presim “viktimat” e tjera.
largea_vrasja-jpg1461275489