Shkendije Mujaj e nxjerr ‘Zogun’ jashtë! (Video)

Një tjetër skandal i Shkëndije Mujaj, pas publikimeve te shumta me fotot e saj te nxehta me te prapmet e saj qe nuk kanë lënë vend pa u shfaqur, tani ajo tregon dhe pjesën me intime te një femre.
Një video sikur po reklamon vetën me një veshje shumë ekstravagante, Shkëndija tregon me shumë se kurrë.

Për me shumë ndiqni videon:

shk