Shkëlqimi dhe venitja e avionëve MIG shqiptar

mig-shqiptar-4

Në këtë material dokumentohet historia e aviacionit ushtarak shqiptar, si u fuqizua në vitet ’50 me aderimin e Shqipërisë në Paktin e Varshavës, incidentet më të bujshme ajrore dhe dalja e avionëve luftarakë jashtë shërbimit në vitin 2004, pas incidentit që i mori jetën pilotit Jani Tarifa.

Më poshtë, mund të komentoni në lidhje me artikullin.


.

After 10 seconds this status will be posted on your timeline:


Title: Shkëlqimi dhe venitja e avionëve MIG shqiptar

Description:

Në këtë material dokumentohet historia e aviacionit ushtarak shqiptar, si u fuqizua në vitet ’50 me aderimin e Shqipërisë në Paktin e Varshavës, incidentet më të bujshme ajrore dhe dalja e avionëve luftarakë jashtë shërbimit në vitin 2004, pas incidentit që i mori jetën pilotit Jani Tarifa.

Foto:

PostPicture

Click Here to stop it.

.