Shitësi i drogës rrëfen varësinë e Prince: Shpenzonte deri 40 mijë dollarë në…


Një person i cili dyshohet se është ish-shpërndarësi i drogës i këngëtarit Prince, që ndërroi jetë pak ditë më parë ka rrëfyer varësinë e fshehtë të yllit të popit ndaj ilaçeve të forta kundër dhimbjeve.
Shpërndarësi afat-gjatë, që njihet vetëm si Doktor D, ka folur për Daily Mail duke pretenduar se këngëtari i këngës ‘Purple Rain’ kishte 25 vjet që përdorte një opium të fortë dhe shpenzonte deri në 40 mijë dollarë në muaj për ilaçe të ndryshme qetësuese.

Ai pretendon se i ka shitur hapa nga viti 1984 deri më 2008.
capture_1461445264-1998767