Shikoni videon të ish ushtarit amerikan i vret pasagjerët në aeroportin në Florida / VIDEO /


Jane Lëshuar pamjet e fundit të kamerave të vëzhgimit që tregon se si Esteban Santiago fillon të shtënat në udhëtarët Sulmuesi i cili të premten ka hapur zjarr në aeroportin ndërkombëtar në Fort Lauderdale-Hollywood, Florida, dhe në këtë mënyrë vrau pesë dhe plagosur tetë vetë, një veteran amerikan të luftës i cili ka shërbyer në Irak, njoftoi agjencionet.