Shikoni skandalin e radhës të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti! (VIDEO)


Nuk janë ta rralla gafat e kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, prandaj nuk kanë munguar as në takimin me kryetarin e Partisë për Liri, Demokraci dhe Etikës, Arian Galdini.
Kësaj radhe Ahmeti e ka përzier komisionarin aktual të BE-së, Johanes Han me paraardhësin e tij, Shefan Fyle.
“Me angazhim të drejtpërdrejtë të komunitetit ndërkombëtar dhe zotit Fyle, kjo marrëveshje u arrit në qershor”, tha Ahmeti duke folur për të ashtuquajturën “Marrëveshje të Përzhinos”, transmeton “Lajm”.

Këtë pjesë të deklaratës së Ahmetit mund ta përcillni në videon e mëposhtme nga minuta 2.00 deri në 2 e 40 sekonda.
Untitled