Shikoni si turpërohet David Beckham (VIDEO)

bekam

David Beckham këtë vikend ka qenë në Kinë, ku luante futboll dhe tregon mjeshtrinë e ekzekutimit të gjuajtjeve të lira, edhe atë i veshur me kostum dhe këpucë elegante në vent të pajisjeve sportive.

Në një moment, ai rrëshqimit dhe u rrëzua, me çka shkaktoi të qeshura te të pranishmit.

Beckham, futbolli nuk luhet me kostum e këpucë!/LajmeOnline