Shikoni Shkurte Fejzën si e hedh vallen në dasmën e princit Leka (Video)

shkurte-640x352Një dasëm me shumë elemente tradicionale, ka qenë ajo e princit Leka Zogu dhe Elia Zaharia. Përveç muzikës dhe të ftuarve, në dasëm janë parë edhe shumë shoqëri kulturore ku kanë sjell valle me motive nga gjitha trojet shqiptare. Në një video në valle është parë edhe këngëtarja Shkurte Fejza. Ajo e ka cilësuar dasmën si një dasëm tipike shqiptare. Ishte një dasëm tipike shqiptare tradicionale. Morën pjesë grupe me valle nga Cameria e deri te Ansambli “Rugova”. Çdo tingull frymonte shqip”, është shprehur Shkurta.