Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një aksidenti shumë të rëndë (Video)

shoferi_1476372025-4312794Në autostradën e qytetit rus Soçi ka ndodhur një aksident i tmerrshëm trafiku, pas të cilit dëshmitarët e rastit nuk kanë mundur të besojnë se ka të mbijetuar. Shoferi i veturës Kia befasisht kishte kthyer veturën majtas duke goditur një veturë tjetër të tipit Renault, e cila nga shtypja e madhe përfundoi duke u rrokullisur disa herë për më shumë se 30 metra, Por në momentin që Renault u ndal përfundoi më rrota lart, derisa shoferi i saj hapë derën dhe largohet nga rruga thuajse nuk ka ndodhur asgjë. Dhe në atë moment shoferët e veturave tjera që kishin qenë aty, ndalojnë për t’i ndihmuar ta rikthejnë veturën me rrota në tokë.

https://youtu.be/Rm_4S3sCJY8