Shikoni se si reagojnë meshkujt kur një femër seksi u kërkon numrin e telefonit, deri kur ajo heq syzet (VIDEO)

images-4Një femër e bukur dhe seksi është gjithmonë objekt ngacmimesh si në rrugë e kudo. Por, të të ngacmojë një femër seksi në rrugë, kjo është një nga gjërat që mund t’i zbukurojë ditën një djali.
Një eksperiment social rreth mënyrës së reagimit të meshkujve kur ngacmohen në rrugë nga vajzat është bërë publik kohët e fundit.

Një vajzë me një trup shumë seksi u kërkon numrin e telefonit disa çunave, të cilët të ekzaltuar nuk mendojnë dy herë që t’ia japin, por kur vajza heq syzet gjërat ndryshojnë, ja pse.