Shikoni reagimin e disa amerikanëve kur e shohin një myslimane duke u lutur në rrugë (VIDEO)

FOTO

Me dhe Et janë të rinj amerikanë të njohur për eksperimentet e tyre sociale, e të cilat më pas i shpërndajnë në YouTube.
Në një kamerë të fshehur ata kanë dashur të tregojnë se si nj shoqëri multi kulturore e një qyteti amerikan i përgjigjet një situate kur një grua myslimane e veshur me hixhab lutet në vende publike.

Disa nga qytetarët janë ndalur kanë thënë fjalë të mira, disa kanë fotografuar, dikush i është bashkuar lutjes, por ka pasur edhe të atillë që janë tallur, por edhe që me dhunë kanë dashur ta largojnë nga rruga gruan që po lutej, transmeton Klan Kosova.

Videon e cila është publikuar në Youtube, mund ta ndiqni më poshtë: