Shikoni këtë çmenduri të avionit në Iran, u përkëdhelë kokat pushuesve derisa

loading...

AVioni-300x225

loading...
Janë pamje të cilat do të tmerronin edhe njeriun më të fortë!

Edhe pse incidenti ka ndodhur në vitin 2011, kjo ngjarje mbetet një nga më të rrezikshmet, më të rrallat dhe më të habitshmet deri më sot.

Janë pamje aq të fuqishme saqë fillimisht të duken si lojë kompjuterike, por në fakt është një realitet shumë i shatër, cili shpaloset në mënyrën më të habitshme të mundshme.

loading...