Shikoni gjyshin me bastun që parkon si… Schumacher! (video)

Ky gjysh kaq simpatik me bastun, kërkon ndihmën e kalimtarëve për të vendosur shpezat në bagazh të makinës dhe sigurisht që të gjithë ishin të gatshëm ta ndihmonin.Por si mund të refuzonin ndihmën ndaj një gjyshi kaq të mirë që kishte dhe problem me lëvizjen e tij?!Por papritur shfaqet një police rrugore, e cila kërkon nga gjyshi se para se qytetari ta ndihmonte atë që të vendoste pazaret në bagazh të makinës duhej që ai ta parkonte makinën në një vend pak më tutej për të mos bllokuar qarkullimin.Kështu, gjyshi hipi në makinë dhe shkoi të parkonte tek vendi që i reagoi rrugorja por parkimi ishte kaq spektaolar që me siguri dhe Shumakeri do e kishte zili…