Shikoni flokët e dëmtuara të Dafinës (Foto)

dafinaa

Teksa Dafina Zeqiri është në një fazë shumë të mirë të karrierës poashtu dhe e lumtur me të dashurinë  e saj , por gjithashtu ka diçka që nuk dihet se si do i kthej në formë të rregullt Dafina flokun e saj të dëmtuar.

Në disa fotografi të postuara në rrjetin social ‘’Facebook’’, flokët e Dafinës shihen shumë të dëmtuara dhe shumë jo në form të përshtatshme për t’u mbajtur.

Ato fotografi nuk janë vetëm interesante për të shikuar flokët e saj, por edhe trupin e Dafinës i cili ka vite me radhë që duket shumë në form, e kohët e fundit më mirë se kurr më parë.

Dafina Zeqiri, është një nga këngëtaret që i kushton shumë kujdes ushtrimeve trupore duke qenë e pranishme në fitnes dhe duke prezantuar për gjithë fansat e saj ato linja e së fundi në një veshje mjaft transparente.

auto-12698133-836530563141942-6601266790857122002-o1457283000_1457283979-4758395

auto-12512454-836530553141943-3579683406601220212-n1457283002