Shikoni dy qentë si flasin përmes Skype [VIDEO]

f1_qe-jpg1358428245-330x185Që inteligjenca e tyre nuk mund të kontestohet dhe që për ta nuk është e huaj e as çudi teknika bashkëkohore, dëshmojnë këta dy qenë të cilët komunikojnë me sukses përmes “Skype”.
Dihet kaherë se Skype nuk njeh kufij e këta dy qenushë janë edhe një dëshmi në favor të këtij pohimi.
Terieri me emrin Gajtor dhe shoku i tij Bazil kanë zhvilluar një komunikim të pazakonshëm përmes Skype.
Ata hungërijnë, lehin, tundin kokën dhe kënaqen së argëtuari duke “folur” kush e di se për çfarë, ndërsa pronarët e tyre e vështrojnë këtë habi.
Është interesant se edhe qenë të tjerë kanë reaguar ngjashëm në momentin që pronarët ua treguan videon në Youtube.

Kliko ketu per ta pare videon….