Shikoni çfarë bën kjo serbe për të tërhequr vëmendjen (VIDEO+18)

se_1477560305-8978316Vëmendje të madhe mediatike ka marrë 24-vjeçarja nga Serbia, Maca Dickrecia. Ajo edhe pse është goxha e njohur në televizionet serbe, duke se fama e saj po rritet dita ditës për shkak të videove me përmbajtje erotike që ajo poston. Së fundmi Maca i ka shokuar të gjithë, ajo është zhveshur lakuriq dhe nën ritmet e muzikës e ka filmuar veten, sigurisht më së shumti në pjesët intime. Nuk dihet se sa gjatë do të qëndrojë fama e saj, por videot e Macas i kanë parë thuajse të gjithë.