Shikoni buzët e Kallashit pa operacione (Foto)

12512806-1031845300205571-5607210090708239581-n-633x320
Balerina seksi, Donjeta Kosumi- Kallashi e cila vazhdimisht është aktive nëpër rrjetet sociale, ajo së fundmi ka postuar një foto për të na treguar se si dukej kur ishte vetëm 16 vjeçe.

Edhe pse dallon nga dita e sotme sidomos nga buzët, pasi që masat trupore nuk po i‘u shihen, ajo duket mjaftë bukur, shkruan Gazetain.

Si duket ajo ka bërë operacione tek buzët e saja.

Ja si dukej atëhere dhe sot:

12814471-1784940155067145-742444956815905253-n