Shikon një kuti në mes të detit në Drimadhe, s’u beson syve kur i afrohet

Përtej gjithë lajmeve të këqija që kanë ardhur këtë verë nga mbytjet në plazhet shqiptare sot pushuesit kanë parë një skenë mjaft komike në Drimadhe.Një frigorifer që noton i lirë në det, po po e lexuat mirë, një frigorifer që noton në det! Më shumë se komike videoja është tragjikomike. Me sa duket ka avancuar hedhja e plehrave në det, s’ka më gjëra “të vogla”, tashmë do shohim frigoriferë, lavatriçe apo edhe makina në det duke lundruar, fundja vendi po digjet dhe shteti nuk do t’ja dijë, aq i bën për një frigorifer në det.Të paktën shpresojmë të mbajë pesha dhe të zëvendësojë rojat bregdetare nëse dikush (largqoftë) ndodhet në rrezik.

VIDEO