Shikon një kuti në mes të detit në Dhërmi, s’u beson syve kur i afrohet…

Nuk ka pasur thuajse asnjë ditë ku në lajme nuk janë publikuar raste të shumta, ku qytetarë shqiptarë, kosovarë apo të huaj, janë mbytur në plazhet e vendit.
Por kësaj here, lajmi është krejt ndryshe dhe prek një dimension tjetër të turizmit shqiptar. Fjala është për plehrat.
Një qytetar, pushues në detin e bukur të Drimadhes, është habitur kur ka parë një objekt që notonte në ujë. Me t’u afruar, ka vënë re se në det ishte hedhur një frigorifer! Për më tepër, shikoni foton… nuk ka nevojë për komente,
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO