Shikojeni si u shpëton plumbave të talebanëve ushtari amerikan (VIDEO)

loading...

loading...

Në një video të publikuar në YouTube nga “Funker530”, që ka më shumë se 33 milionë shikime, shihet një ushtar amerikan duke u përballur me talebanët në Afganistan. I gjithë dyluftimi mes ushtarit amerikan dhe talebanëve ndodhi në Provincën Kunar të Afganistanit, ku ai po përpiqej të nxirrte informacione për lokacione të talibanëve. Fatkeqësisht ushtari amerikan u vë në kurth nga talebanët dhe u qëllua disa herë nga një mitraloz, Edhe pse u qëllua disa herë në trup, ushtari ia doli që të mbijetonte dhe të tërhiqte vëmendjen në mënyrë që skuadra e tij të mund të zbulonte lokacionin e talebanëve. Shikojeni videon më poshtë, në të cilën është dokumentar i gjithë luftimi nga ushtari përmes kamerës së tij EyePro.

loading...