Shikojeni si e shpëton miu të voglin e tij nga gjarpri (Video)

screenshot-1-1468593567-838309_1480957329-1039032Një mi është parë në Napoli të Italisë duke ‘luftuar’ me një gjarpër, në përpjekje për të shpëtuar të voglin e tij. Kjo video përshkruan në mënyrën më të mirë se çfarë do të thotë dashuria e nënës për të voglin e tij në mbretërinë e kafshëve. Gjarpri mendoi se i vogli i miut ishte një kapje e lehtë, dhe siç mund ta shihni në videon më poshtë, nuk i doli ashtu, Miu luftoi për ta shpëtuar të voglin e tij, i cili për çudi mbeti i palënduar. Shikojeni videon: