Shikojeni si e manovron “Bishën” shoferi i Obamas (Video)


Kur udhëton presidenti amerikan, Barack Obama, ai zakonisht preferon “Bishën”. Bëhet fjalë për limuzinën e blinduar të General Motors.
Makina e gjatë 5.5 metra peshon 8 ton. Ajo ka furnizim me oksigjen në rast të një sulmi kimik dhe nuk e ka problem nëse i çahen gomat.
Ky është momenti kur shoferi i Obamës e manovron makinën e gjatë në një rrugë të ngushtë, pikërisht përpara kryeministrisë britanike.
Untitled