Shikojeni se si i zgurgullon sytë ky adoleshent (VIDEO)


Një adoleshent ka bërë bujë në internet pasi ka publikuar një video ku tregon talentin e tij për të zgurdulluar sytë. Ahmed Khan zbuloi se kishte këtë aftësi të çuditshme për t’i nxjerrë sytë nga vendi vitin e kaluar. Djaloshi 14 vjeçar tha se ai shumë rrallë i prekte sytë dhe ato gati sa nuk dilnin fare nga zgavra, por kjo gjë nuk i krijonte atij asnjë problem.