Shiko se sa pamje te cuditshme kane dhe si jeton kjo familje (VIDEO)

Terelynn Russel është femra me flokët më të gjatë në botë, por përveç gjatësisë së flokëve të saj prej 6 metra, ajo këtë dashuri ia ka trashëguar dhe tri vajzave të saj.

Nëna nga rrethinat e Çikagos tashmë do të futet në librin e rekordeve Gines me titullin si “Familja me flokët më të gjatë”.

Russel e cila jeton me burrin dhe fëmijët e saj është shprehur se : “Duhet të kesh shumë durim të jetosh në një shtëpi me gjithë këto flokë, por asnjë herë nuk më ka shkuar në mendje që ti pres ato”.
666666666

PËr më shumë shikoni videon

Youtube Link: http://youtu.be/gFJtvGhuL7Y