Shiko ku e parkon bicikleten nje Rus!


Një rus, i fiksuar pas motoçikletës së tij, ka gjetur një mënyrë për ta parkuar atë në ballkon.
0
Pas një vale vjedhjesh të motoçikletave, 56- vjeçari Boris Farihov gjeti këtë zgjidhje. Ai bleu një motor elektrik dhe e lidhi me një kabull çeliku, të fiksuar në mur.