Shiko cfar tmerri i ndodh gazetares gjatë transmetimit direkt në TV (Video)

Passport.jpg1

Gazetarja franceze Fanny Agostini këtë herë ka bërë një lidhje direkte shumë speciale për televizionin BFM.

Gjatë transmetimit direkt nga Saint Malo, ajo së bashku me operatorin janë përfshirë nga një dallgë e madhe dhe videoja e tyre bëri xhiron e botës, transmeton Telegrafi.

Ndoshta kjo ka qenë lidhja direkte më mbresëlënëse në karrierën e saj si gazetare.