Shijak/ “Fshatarja moderne” çmend meshkujt, punon oborrin dhe ngre të pasmet

Një qytetar nga Shijaku ka dërguar disa foto të “fshatares moderne” sipas tij. Ai shprehet se ka qenë duke kaluar në rrugë bashkë me shumë të tjerë kur befas u ka rënë në sy një vajzë e veshur në mënyrë provokuese e cila gjatë kohës që punonte në oborr bënte disa veprima sipas tij aspak normale.

Ja se si shprehet ai në mesazhin e tij:

Përshëndetje JOQ! Kjo është një foto e nxjerrë sot në një zonë të Shijakut. Kjo është modeli i fshatares moderne që punon bahçen e shptëpisë e veshur në këtë menyrë dhe pa e vrarë mendjen se para kishte plot kalimtarë. Dhe për më tepër e veshur dhe me tanga gjë që i ekspozoi më së miri por s’pata mundsi me e fotografu.